Auteursblog

Hiernaast lees je alle nieuwe updates van de auteurs van Boekscout.
De auteursblogpagina’s staan vol met verhalen over het project van de auteur; zijn of haar boek dat binnenkort bij uitgeverij Boekscout verschijnt of is verschenen.

Beschouw het als een online, openbaar dagboek waar de auteur lezers meerdere malen per week op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Samen met de auteur stap je in het proces dat begint met een digitaal manuscript en resulteert in het feestje wanneer hij of zij hét grote moment beleeft; de verschijning van het boek!

Volg ons op Facebook

Berichten

 • buitenwerf

  Giiiiiiiiil...ze zijn er

  Jippie, vanmiddag kwamen de door mij bestelde 'Lekker chillen'- boeken.  Het eerste exemplaar schittert echter nog steeds door afwezigheid. Bij navraag bij de uitgever bleek het verstuurde boek te zijn teruggekomen wegens verkeerde adressering. Waarschijnlijk komt het morgen.

  Nou ja, de bevalling was niét pijnloos, maar er is een mooi kindje uit gekomen en dus ben ik de pijn alweer vergeten. Nu  maar hopen dat we veel kraambezoek krijgen, zodat wij op onze beurt weer andere kinderen  kunnen helpen. Mijn royalties doneren we namelijk aan onze Compassion- kids.

  Wees verheugd met mij en zegt het voort.

  En bedankt voor jullie interesse, lieve lezers. D...

  Lees meer en reageer.

 • OpaKoe

  Zeepaardje

  Potverdorie, een jaar is voorbij gevlogen! Sneller lijkt het wel te zijn gegaan dan alle andere jaren waarvan we dachten dat het door onze vingers glipte. Op 8 december vorig jaar werd mijn brein blootgelegd en werd door knappe koppen een gat geslagen in mijn slaapkwab waarin een mandarijn van gemiddeld formaat zou passen.De onderliggende Hippocampus werd er direct maar uit geopereerd. Het op een zeepaardje gelijkend orgaan heeft me jarenlang geteisterd kennelijk. Het ondier is me ontnomen, maar missen zal ik het niet.

  Een jaar is voorbij en ik kan er een boek over schrijven en dat deed ik. Een boek waarin ik net als in “Op ...

  Lees meer en reageer.

 • sanderbossink

  Oorlogsbuit ook te koop in België!

  Voor de Belgische geinteresseerden heb ik goed nieuws; Oorlogsbuit is ook in België te koop! Je kunt deze o.a. bestellen via één van de grotere boekhandels van Vlaanderen genaamd 'Standaard Boekhandel' met diverse vestigingen. Ook te bestellen via hun site.Veel leesplezier!

 • verbonden

  ...

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

                                                                                           leegte 

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

 • AntoonEngelbertink

  Weer een deel af in de serie MobieleMisdaadBrigade

  Hoera!

  Deel 17 van de Serie MMB 'De derde moord in Barbiershoeve' zal binnenkort verschijnen bij boekscout.nl

  Weer een spannende misdaadthriller.

  Nog even geduld, nadere berichten volgen.